De rode loper benadering van HalloWerk

LWA-partners krijgen een warm welkom bij HalloWerk met de “rode loper benadering”. Deze plus-dienstverlening is gericht op het uitgebreid informeren van de partners en het snel succesvol maken van het platform HalloWerk binnen de LWA. Dit met als doel: duurzame uitstroom van werkzoekenden uit de uitkering en duurzame inzetbaarheid van nieuwe medewerkers voor werkgevers.
HalloWerk is het matchingsplatform van de gemeente Rotterdam (in samenwerking met de gemeente Den Haag en Amsterdam), dat werkzoekenden van gemeenten en werkgevers direct met elkaar in contact brengt. Zo vinden werkzoekenden sneller werk en worden vacatures sneller vervuld. HalloWerk zet de “rode loper benadering” in voor het aanhaken van LWA-partners in HalloWerk. Het doel van deze aanpak is werkgevers informeren hoe zij een account kunnen aanmaken en aan de slag kunnen gaan met HalloWerk. Daarnaast worden de werkgevers gekoppeld aan een dedicated accountmanager van HalloWerk. 
Verder bestaat de rode loper benadering ook uit het leveren van maatwerk aan individuele werkgevers. Alle partners/werkgevers in het LWA krijgen de mogelijkheid tot een persoonlijk HalloWerk-account. Na inventarisatie van de behoefte bij de werkgever wordt door een dedicated HalloWerk-accountmanager, in afstemming met de werkgever de invulling van de samenwerking afgestemd, geïmplementeerd en geëvalueerd.
Afhankelijk van de grootte van de werkgever en diens vacature vraag, is het ook mogelijk om een in-company HalloWerk-accountmanager voor bijvoorbeeld een dagdeel binnen een organisatie structureel in te zetten op werving en selectie van werkzoekenden op vacatures. Op deze manier kan HalloWerk de werkgevers ontzorgen. 
HalloWerk bewezen succesvol: 1000 HalloMatches! 
HalloWerk Rotterdam heeft begin oktober een prachtig resultaat behaald. Er zijn inmiddels meer dan 1000 HalloMatches gemaakt. Dit betekent dat er meer dan 1000 werkzoekenden succesvol gekoppeld zijn aan een werkgever. De collega’s van HalloWerk zijn trots op dit mooie resultaat en om deze prestatie te vieren, zijn de collega’s van HalloWerk aan de voordeur verrast met een heerlijk HalloWerk gebakje!