Inspiratiesessies – fysiek

Tijdens het  hybride congres Leven Lang Ontwikkelen voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt bieden wij vier inspiratiesessies aan in de Doelen. Hieronder lees je meer over deze sessies. En ben je nog niet aangemeld voor het congres, geen probleem! Je kan je hier kosteloos aanmelden.  

 

Inspiratiesessie | We can be digital heroes

RDM Next

…and not just for one day. We leven in een geweldig uitdagende tijd waarin de technologie ons vooruitsnelt en elke dag twee keer zoveel mogelijkheden biedt dan we om kunnen zetten in waarde voor onze organisatie.We beginnen met een kijkje in deze almaar groeiende gereedschapskist van technologien (AI, IoT, 3d printen, robotica etc) waarna de focus verschuift naar hoe je je organisatie nieuwsgierig kan maken naar wat er in die gereedschapskist zit.

Deze sessie wordt verzorgd door: Jurjen Lengkeek
Organisatie: RDM Next

Inspiratiesessie | Anders organiseren? Hoe dan?

Sociale Innovatie Academie

Een wendbare organisatie, een stroom van ideeën vanaf de werkvloer, loskomen van het idee dat een organisatie een pyramide van gestold wantrouwen moet zijn. Klinkt mooi, maar hoe dan? Deze inspiratiesessie geeft voorbeelden en concrete acties die je morgen kunt uitvoeren.

Deze sessie wordt verzorgd door: Niels van der Weerdt
Organisatie: Sociale Innovatie Academie

Inspiratiesessie | Investeren in scholing: verrijken van meselijk kapitaal of kostenpost?

OBI - Gemeente RotterdamWe nemen u mee in personeelsstrategieën. Hoe spelen werkgevers in op snelle technologische ontwikkelingen, wat vraagt dat van hun personeel en in hoeverre investeren zij in scholing? OBI, de onderzoeksafdeling van de gemeente Rotterdam, deed onderzoek: Neemt u de high road of de low road?

Deze sessie wordt verzorgd door: Justine Anschutz | Martijn Epskamp
Organisatie: Gemeente Rotterdam/Afd Onderzoek en Business Intelligence (OBI)


Inspiratiesessie | Versterken leercultuur met vijf fasen model

AWVN

Eigen regie op loopbaan en ontwikkeling, de wens van veel organisaties, praktijk bij weinigen. In de inspiratiesessie laden we het begrip eigen regie en spiegelen dat naar de organisatie: is de organisatie klaar voor eigen regie? Welke stappen zijn te zetten? Het vijf fasenmodel leercultuur biedt hier de concrete kaders voor.

Deze sessie wordt verzorgd door: Margreet Xavier
Organisatie: Algemene Werkgeversvereniging (AWVN)


Ondervind je problemen bij het aanmelden: mail dan je voorkeur naar llo.si@leerwerkakkoord.nl

shape_detailpage