Inspiratiesessies – online

Tijdens het  hybride congres Leven Lang Ontwikkelen voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt bieden wij twee online inspiratiesessies aan speciaal voor de online deelnemers. Hieronder lees je meer over deze sessies. En ben je nog niet aangemeld voor het congres, geen probleem! Je kan je hier kosteloos aanmelden.  


Inspiratiesessie 

Rijnmond Werkt DoorWat zijn veranderingen op de arbeidsmarkt? Welke impact hebben deze op het duurzaam inzetbaar blijven/houden van medewerkers?  En welke actie is er dan nu nodig? Vanuit deze mooie publiek-private samenwerken staan we hierover dagelijks in contact met werkgevers en werknemers en dit vertalen we naar jou in deze inspiratiesessie.

Deze sessie wordt verzorgd door: Randstad RiseSmart – Amar Bissumbhar | Rijnmond Werkt Door – Saskia Laarman


Inspiratiesessie

Sectorinstituut Transport & Logistiek

Tijden veranderen. Het werk in de sector transport en logistiek verandert continue. De mens speelt een cruciale rol in deze veranderingen. Skills worden steeds belangrijker. Hoe pakken wij dit ‘skills’ denken aan in onze sector? Hoe zetten wij ‘Skillskompas’ in? In deze sessie krijg je volop inspiratie om ook hiermee aan de slag te gaan.

Deze sessie wordt verzorgd door: Sectorinstituut Transport & Logistiek (STL) – Robert Gartner


Ondervind je problemen bij het aanmelden: mail dan je voorkeur naar llo.si@leerwerkakkoord.nl

shape_detailpage