Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie

Kennis sessies - schrijf je in

Samen toewerken naar een toekomstbestendige en inclusieve arbeidsmarkt.

Het Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie (LLO SI) is op 23 september 2020 gelanceerd. Het Platform is onderdeel van het Leerwerkakkoord en heeft de wens de kwaliteit en weerbaarheid van de (toekomstige) beroepsbevolking te bevorderen.  Er is sprake van een overgang naar een nieuwe economie, door o.a. technologische ontwikkelingen, digitalisering en globalisering.

De arbeidsmarktregio Rotterdam-Rijnmond wil, vanuit het Leerwerkakkoord en de diverse deelakkoorden in kansrijke sectoren, met ondernemers, werknemers, werkzoekenden, opleidingen en overheid, een regionale aanpak opzetten en een effectief arbeidsmarktbeleid realiseren, waarin Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie breed en praktisch worden toegepast.

Kennissessies:

Kennissessies zijn de inspiratiesessies. Tijdens deze bijeenkomsten worden actuele thema’s rondom Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie behandeld. We willen de laatste stand van zaken rondom onderzoeken en ontwikkelingen delen en ook vertellen werkgevers aan de deelnemers hoe zij in de eigen organisatie omgaan met het betreffende onderwerp van de kennissessie.

Werksessies:

De naam zegt het al: in de werksessies ga je aan de slag! Praktisch: stappen zetten naar de (verdere) invoering van Leven Lang Ontwikkelen, Duurzame Inzetbaarheid of Sociale Innovatie in de eigen organisatie. Leren van anderen, zelf kennis en ervaring delen, in gesprek gaan en dit meenemen voor acties in de eigen organisatie. De groep is minimaal 6 en maximaal 12 personen groot. Deelnemers komen uit verschillende sectoren. Er worden drie bijeenkomsten per groep georganiseerd, van elk 2 uur.


Aanmelden:

De kennis- en werksessies worden gratis aangeboden en zijn bedoeld voor werkgevers, opleiders en overheidsinstellingen in de regio Rotterdam-Rijnmond.

woensdag november 3
donderdag november 18
Geen evenementen gevonden!

 

Note: Meer achtergrond informatie over het Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie (LLO & SI), vind je hier Platform LLO & SI.