MKB-Deal Digitalisering Zuid-Hollandse Delta ondertekend

De MKB-Deal Digitalisering Zuid-Hollandse Delta is 28 januari officieel ondertekend in het bijzijn van de gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland Willy de Zoete. Hiermee wordt het startsein gegeven om MKB-ondernemers in de regio Zuid-Hollandse Delta te ondersteunen bij één van de belangrijkste uitdagingen van deze tijd: digitalisering.

Zo kunnen MKB-ondernemers in de betreffende regio (gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard en Westvoorne) gebruikmaken van een drietal diensten op het gebied van digitalisering: een voucherregeling, coaching en/of webinars & masterclasses. Op www.regiozhd.nl/mkbdeal kunnen ondernemers meer informatie vinden over de diensten die ze via deze website direct kunnen aanvragen.

Van elkaar leren
Gedeputeerde Willy de Zoete is enthousiast over de gesloten MKB-Deal: “Het midden- en kleinbedrijf is de kurk waar onze economie op drijft. Ik ben daarom blij met de vliegende start van deze MKB-Deal Digitalisering. Als je samenwerkt, kun je écht van elkaar leren!”

MKB Deal sluit aan bij Leerwerkakkoord
De MKB-Deals zijn bestuurlijke afspraken tussen provincie, gemeenten en ondernemersverenigingen om het mkb met concrete projecten te ondersteunen. De MKB-Deal Digitalisering Zuid-Hollandse Delta is een samenwerking tussen de gemeenten in deze regio, de provincie Zuid-Holland en ondernemersvereniging MKB Rotterdam Rijnmond. MKB Rotterdam Rijnmond is partner van het Leerwerkakkoord waar overheid, onderwijs en bedrijfsleven uit de arbeidsmarktregio Rotterdam – Rijnmond hun krachten hebben gebundeld. Dit doen zij voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt in de regio, waar plek is voor iedereen.

Ga voor meer informatie naar: www.regiozhd.nl/mkbdeal