Projectteam & Kennissessie

Projectteam Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie

Inmiddels zijn er wat wijzigingen in het team van het Platform LLO en SI. Emilie van de Loo heeft de rol van projectleider overgenomen van Marita Dogterom. Jolanda Vollebregt blijft aangehaakt voor zowel de inhoudelijke als praktische ondersteuning. Mochten er suggesties zijn voor het Platform in onderwerpen voor onze kennissessies, dan horen wij dit graag. Ons algemene e-mailadres is llo.si@leerwerkakkoord.nl.

Kennissessie 8 december– ‘Hoezo hiërarchie? Horizontaal werk is de toekomst!’

kennissessie 8 december

Op 8 december staat de laatste kennissessie voor dit jaar gepland. Evert Hatzmann en Simon van Esch interviewden voor hun recent verschenen boek ‘Hoezo Hiërarchie? – de toekomst van werken is horizontaal’ ruim 50 CEO’s, CHRO’s, wetenschappers en werkexperts. De uitkomsten en hun visie op leiderschap, bedrijfsburgerschap, het samen werken in andere tijden en leren en ontwikkelen, delen zij op de aankomende kennissessie van het Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie!

De kennissessie vindt plaats op donderdag 8 december van 15.00 tot 16.30 uur in de prachtige studio van RDM Next, met aansluitend een borrel. Het is een hybride sessie maar is ook online te volgen. In de studio is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan via deze link.