Congres Leven Lang Ontwikkelen

voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt

Leven Lang Ontwikkelen – actueler dan ooit! Corona heeft ons nog meer met de neus op de feiten gedrukt: medewerkers die flexibel zijn en zich bewust zijn van de eigen ontwikkelbehoeften, dragen bij tot wendbare organisaties. Alertheid en samenwerking tussen sectoren leiden daarbij tot een meer toekomstbestendige arbeidsmarkt. Partners van het Leerwerkakkoord en de deelnemers aan het Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie werken hard aan het realiseren van deze noodzakelijke omwenteling. Financiële mogelijkheden voor zowel ondernemers, werkgevers en werknemers om het Leven Lang Ontwikkelen te stimuleren, zijn er volop – denk aan het Groeifonds, SLIM, STAP, Rotterdams Scholingsfonds. En de kennis en kunde van publiek en privaat onderwijs zijn daarbij onontbeerlijk. De tijd is rijp, het moment is daar!

Kom in actie en schrijf je onderaan de pagina in!

Op 3 november a.s. wil het Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie jou inspireren en informeren over de strategische aanpak van Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie in de regio Rotterdam-Rijnmond en er (verder) mee aan de slag te gaan. Met keynote spreker Professor dr. ir. Jan Rotmans, Hoogleraar Transitiekunde en Duurzaamheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, het inspirerende verhaal over Leren ontwikkelen – Verstegen Spices & Sauces, gegeven door International HR Manager Hilde Beckers en HR Manager Learning & Development Jack Buuron en verschillende inspiratiesessies en een Leermarkt.

keynote spreker Professor dr. ir. Jan Rotmans

Professor dr. ir. Jan Rotmans

Inspiratiesessies
Tijdens het congres worden er vier sessies gegeven voor de fysieke deelnemers en er zijn twee sessies speciaal voor de online deelnemers. Meer informatie over de sessies vind je hier: Online | Fysiek

Leermarkt
Waar kunnen ondernemers kennis en ondersteuning vinden voor Leven Lang Ontwikkelen? Op de Leermarkt ontdek je een breed aanbod van bedrijven en (onderwijs-) instellingen uit de regio Rotterdam-Rijnmond. Bekijk hier het aanbod.

Doelgroep
Dit event wordt georganiseerd voor ondernemers, werkgevers, lijnmanagers, verantwoordelijken voor HR en Opleidingen, HR/opleidingsadviseurs, beleidsadviseurs uit de regio Rotterdam-Rijnmond.

Covid-19
Aankomende dinsdag vindt er een persconferentie plaats. In afwachting van mogelijke aangepaste regelgeving vanuit de Overheid en het RIVM willen wij hierbij alvast mededelen dat er vanuit de organisatie en in samenwerking met de Doelen op de regelgeving zal worden geanticipeerd. Nadere instructies zullen op de dag zelf aan de bezoekers worden gecommuniceerd. 

Daarnaast vragen we je conform de huidige regelgeving bij aankomst om een geldig Corona bewijs via de CoronaCheckapp, of via een papieren test bewijs dat niet ouder is dan 24-uur (richtlijnen RIVM) en er wordt gevraagd naar een geldig ID. Meer informatie over testen voor toegang via: www.testenvoortoegang.org

Waar / wanneer?
De Doelen, Rotterdam (Jurriaanse Zaal)

Locatie: De Doelen

Woensdag 3 november 2021
12.30u – 13.30u  Inloop en Leermarkt
13.30u – 16.45u  Congres
16.45u – 18.00u  Netwerkborrel en Leermarkt


Aanmelden
(kosteloos)
Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor het congres. Daarbij kun je kiezen of je fysiek- of online aanwezig wil zijn. (Ondervind je problemen bij het aanmelden? Ons mailadres is llo.si@leerwerkakkoord.nl).

Datum

03 nov, 2021
Verlopen!

Tijd

00:30 - 00:30
Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie

Organisator

Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie
Email
llo.si@leerwerkakkoord.nl

Spreker

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Basket