Hybride kennissessie – ‘Hoezo Hiërarchie? Horizontaal werk is de toekomst!’

Het zijn andere tijden dan voorheen. We werken tegenwoordig remote, onder een hogere druk, vanuit een nieuwe werk-privébalans en beduidend autonomer. Dat heeft impact op de nieuw ontstane werkrelaties. Hoe groot die impact precies is? Dat onderzochten bestsellerauteurs Evert Hatzmann en Simon van Esch.

Zij interviewden voor hun recent verschenen boek ‘Hoezo Hiërarchie? – de toekomst van werken is horizontaal’ ruim 50 CEO’s, CHRO’s, wetenschappers en werkexperts. De uitkomsten en hun visie op leiderschap, bedrijfsburgerschap, het samen werken in andere tijden en leren en ontwikkelen, delen zij op de aankomende kennissessie van het Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie. En jij kunt daar bij zijn!

De kennissessie vindt plaats op donderdag 8 december van 15.00 tot 16.30 uur, met aansluitend een borrel. Het is een hybride sessie in de prachtige studio van RDM Next (adres: Scheepsbouwweg 8-Loft, 3089 JW Rotterdam). Je kunt kennissessie dus zowel online als op locatie volgen. Meld je hier aan. In de studio is een beperkt aantal plaatsen. Meer informatie over het online volgen van de kennissessie ontvang je t.z.t na aanmelding.

Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie
Leerwerkakkoord regio Rotterdam-Rijnmond
Meld je aan voor de nieuwsbrief van het Leerwerkakkoord en voor de activiteiten van het Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie

Datum

08 dec, 2022

Tijd

15:00
Shopping Basket