Hybride kennissessie 1 op 31 maart: Informeel leren

Deze eerste kennissessie staat in het teken van Informeel Leren: wat is dit en wat zijn best practices? Hoe kunnen we nog meer uit informeel leren halen? We gaan ook weer interactief aan de slag! We hebben 2 interessante sprekers uitgenodigd, Jos Sanders en Barbara Braams-Toenbreker.

 

Jos Sanders

Jos Sanders is lector Leren tijdens de Beroepsloopbaan (Hogeschool Arnhem en Nijmegen). Daarnaast is hij senior research scientist bij TNO en lid van het MT van House of Skills. Tijdens de kennissessie zal hij zijn visie op informeel leren met ons delen. Daarbij zal hij onder andere stilstaan bij:

  • erkenning en waardering van informeel leren
  • ontwerpprincipes voor krachtige leerwerkomgevingen die zowel formeel als informeel leren ondersteunen
  • de rol van leidinggevenden / begeleiders in deze leerwerkomgevingen

 

Barbara Braams

Barbara is werkzaam als L&D manager bij Euro Caps, een organisatie waar veel geïnvesteerd wordt in leren & ontwikkelen.
Euro Caps heeft een sterke visie op leren & ontwikkelen binnen het bedrijf.  “De kracht, het talent en het lerend vermogen van onze mensen zijn bepalend voor het bereiken van onze ambities. Het hoeft echt niet altijd een formele opleiding te zijn, op een school, met diploma. Bij Euro Caps gaan leren en werken hand in hand, er wordt veel aandacht besteed aan (informeel) leren: het leren gewoon door te doen op de werkplek.” Barbara ziet zichzelf als een echte idealist waarbij we alle kansen in het werk zouden moeten aangrijpen. Hoe je dit het beste zou kunnen doen vertelt zij graag op 31 maart.

Locatie en aanmelden

De hybride (dus: ook online deelname is mogelijk) kennissessies worden georganiseerd in de prachtige studio van RDM Next aan Scheepsbouwweg 8 – Loft in Rotterdam.

Datum

31 mrt, 2023
Verlopen!

Tijd

11:00 - 12:15
Shopping Basket