Loopbaan APK voor iedereen?

Kennissessie

Onderwerp: Loopbaan APK voor iedereen?!

Waarom is het belangrijk dat iedereen een loopbaan APK kan doen? En hoe ziet dat eruit? Voor werkenden en werkzoekenden zijn er veel mogelijkheden om zelf stappen te nemen voor Leven Lang Ontwikkelen. Hoe kunnen werkgevers dit benutten en inzetten in de organisatie? In deze kennissessie worden mogelijkheden toegelicht en leren we meer over het stimuleren van de eigen regie voor Leven Lang Ontwikkelen.

Doelgroepen kennissessies:

De kennissessies van het Platform zijn bedoeld voor ondernemers en werkgevers, hun HR-professionals en Opleidings-professionals, zowel MKB-ondernemers als het grootbedrijf uit de regio Rotterdam-Rijnmond, die (nog) meer willen doen met Leven Lang Ontwikkelen. Daarnaast zijn ook vertegenwoordigers van opleidingsorganisaties en overheid en introducees van de deelnemers uit de regio Rotterdam-Rijnmond welkom.

Locatie en tijd:

Hybride – zowel live als online te volgen. Deelnemers die live deelnemen zijn welkom in ‘Studio De Loft’, RDM Next – Scheepsbouwweg 8-Loft, 3089 JW Rotterdam┬ávanaf 15.00 uur. Tot uiterlijk 15.20 uur is inloop mogelijk.

Tussen 17.00 en 18.00 uur bieden we de aanwezige deelnemers graag een drankje en hapje aan en kan er met elkaar gesproken / genetwerkt worden.

Info + inschrijven

 

Datum

16 jun, 2022
Verlopen!

Tijd

15:30 - 17:00

Organisator

Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie
Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie
Email
llo.si@leerwerkakkoord.nl
Shopping Basket