Vitaliteit en mentale gezondheid in organisaties

Herken je een medewerker met mentale gezondheidsproblemen? En hoe kun je dit benaderen?

Vitaliteit en mentale gezondheid spelen een belangrijke rol in het open staan van mensen voor nieuwe ontwikkelingen en het zichzelf (blijvend) ontwikkelen.

Als er psychische problemen spelen, kan dit negatieve gevolgen hebben voor het werkplezier en de productiviteit van medewerkers. Ook is het veelal een belemmerende factor voor leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Het is zaak dat werkgevers deze problematiek erkennen, herkennen en proberen hierin, samen met de betrokken werknemer, een proactieve rol op zich te nemen.

Op 23 september 2021 organiseert het Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie, in nauwe samenwerking met Gezond010, een kennissessie over dit thema.

Tijdens de digitale kennissessie, die is gepland van 14.00 – 16.00 u, zullen wij eerst de verbintenis tussen Gezond010 en het Platform kennisdeling LLO en SI toelichten. Daarna gaan we dieper in op de mentale gezondheid van medewerkers: wat is het, hoe omvangrijk is het, heeft Corona gevolgen en welk recent onderzoek is beschikbaar? Ook laten wij werkgevers en interventiespecialisten aan het woord, die hun aanpak delen.

De kennissessie is bedoeld voor ondernemers, werkgevers, HR-professionals, professionals actief in duurzame inzetbaarheid / vitaliteit, vertegenwoordigers namens de overheid en hun introducees uit de regio Rotterdam-Rijnmond. De kennissessie wordt kosteloos aangeboden en je kan je opgeven via de onderstaande link.

Graag (virtueel) tot ziens op 23 september!

 

(ondervind je problemen bij het aanmelden: mail dan naar ll0.si@leerwerkakkoord.nl)

Datum

23 sep, 2021
Verlopen!

Organisator

Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie
Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie
Email
llo.si@leerwerkakkoord.nl

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Basket