Werksessie | Start nieuwe werkgroep

Werksessies Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie – leren van elkaar en praktisch aan de slag!

Het Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen (LLO) en Sociale Innovatie (SI), verbonden aan het Leerwerkakkoord, organiseert, naast  kennissessies, ook werksessies voor degenen, die in hun eigen organisatie bezig zijn of aan de slag willen gaan met de invoering van LLO, duurzame inzetbaarheid of sociale innovatie. Dit kan de ondernemer / eindverantwoordelijke zelf zijn of een andere persoon die dit binnen de organisatie in haar of zijn takenpakket heeft.

De naam zegt het al: in de werksessies ga je aan de slag! Praktisch: stappen zetten naar de (verdere) invoering van Leven Lang Ontwikkelen, Duurzame Inzetbaarheid of Sociale Innovatie in de eigen organisatie. Leren van anderen, zelf kennis en ervaring delen, in gesprek gaan en dit meenemen voor acties in de eigen organisatie.

De groep is minimaal 6 en maximaal 12 personen groot. Deelnemers komen uit verschillende sectoren. Er worden drie bijeenkomsten per groep georganiseerd, van elk 2 uur. We hopen dit ook weer live te kunnen gaan doen. Uit ervaring weten we dat de deelnemers in hun groep enthousiast met elkaar in gesprek en aan de slag gaan en dat er ook buiten de bijeenkomsten om contacten worden gelegd; dat is ook de bedoeling: leren van elkaar en elkaar weten te vinden, met vragen en ideeën.

Deelname aan de werksessies is kosteloos en de sessies worden  gefaciliteerd en begeleid vanuit het Platform kennisdeling LLO en SI.

Opzet van de bijeenkomsten: er is vooral ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen. Per keer vertellen 1 of 2 sprekers de deelnemers meer over LLO en SI. Sprekers kunnen deelnemers zelf zijn, die vertellen hoe het in de eigen organisatie verloopt met de invoering van LLO of SI. Ook nodigen we experts uit, die met deelnemers in gesprek gaan. In de bijeenkomsten wordt gesproken over praktische handvatten, instrumenten, aanpak van veranderingen. In de derde bijeenkomst gaan we ophalen wat de deelnemers aan acties gaan uitvoeren in de eigen organisatie, naar aanleiding van hun deelname.

Datum

16 sep, 2021
Verlopen!
Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie

Organisator

Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie
Email
llo.si@leerwerkakkoord.nl

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Basket