Werksessie: Werken aan je leercultuur (Groep 3)

Wil je in een enthousiaste groep van 8-10 deelnemers aan de slag gaan met de leercultuur binnen jouw organisatie, waarbij er een scan door de AWVN gratis uitgevoerd wordt? Doe mee en laat je kennis en je netwerk groeien!

Doelgroepen werksessies:

De werksessies van het Platform zijn bedoeld voor ondernemers, werkgevers, lijnmanagers en HR- en opleidingsprofessionals, gevestigd in de regio Rotterdam-Rijnmond. Dit zijn kleine groepen van 8 – 10 personen en is intersectoraal; je leert dus ook van andere sectoren en laat bovendien je netwerk groeien.

Dit jaar werken we samen met werkgeversvereniging AWVN, waarbij we je de mogelijkheid bieden een scan in te vullen om een beeld te krijgen van de status van de leercultuur binnen jouw organisatie. De uitkomsten van de scan zijn dan het vertrekpunt voor je actie/verbeterplan.

Locatie en tijd:

Het Platform kennisdeling faciliteert kosteloos 3 begeleide live werksessies in Rotterdam centrum van ieder 2 uur. Daarna kunnen de deelnemers in de eigen organisatie verder met de opgestarte initiatieven.

Wegens succes gaat binnenkort een derde groep van start:

Groep 3: Open inschrijving 
Sessie 1: maandag 31 oktober 09:30 – 11:30 uur
Sessie 2: maandag 21 november 09:30 – 11:30 uur
Sessie 3: maandag 12 december 09:30 – 11:30 uur

 

Uitverkocht!

Datum

31 okt, 2022
Verlopen!
De Leerwerkakkoorden

Organisator

De Leerwerkakkoorden
Email
emilie.loo@leerwerkakkoord.nl
Shopping Basket